Pytanie] towar z Włoch

Mam pytanie do wytrawnych bywalcow tej grupy. Mam kontakt przez ebay.com do Goscia z Włoch ktory ma do sprzedania czesci GSM i nie wiem jak ma sie odbyc cala transakcja. Dane ktore otrzymalem od niego sa dla mnie nieczytelne Ponizej zawieram te dane o ktore mi chodzi. I teraz pytanie czy z konta BPH mozna przelac pieniadze.Prosze o pomoc w rozszyfrowaniu Antoni Apolinii IBAN: IT95 L010 2082 2000 0041 0186 432 SWIFT (BIC): BSICITRRMES Pozdrawiam i czekam na pomoc Tom

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

gt4all
Użytkownik
mozna, musisz wybrac sie do swojego banku i wykonac tzw. Wire transfer.Dane ktore masz to dane jego rachunku. Upewnij sie jednak, ze masz gwarancje otrzymania tego za co zaplacisz. pozdrawiam www.gt4all.biz
To co podaje to namiary na jego konto bankowe na ktore nalezy wplacic pieniadze. W twoim banku zrozumieja te numery. Przelewy bankowe sa drogie wiec mozesz mu zaproponowac np.http://tiny.pl/hlvc poniewaz sa najtansi i takze po Polsku. Odradzam przelew duzych sum - w razie oszustwa nie masz zadnych szans odzyskania pieniedzy. Poddaj sprzedawce testowi ponizej: Im mniej z ponizszych warunkow jest spelnionych tym wieksze szanse sa ze mamy do czynienia z oszustem: kontakt telefoniczny duza ilosc komentarzy wysoki odsetek komentarzy pozytywnych ustabilizowana firma obecnosc sklepu na Ebay pobieranie podatku normalne koszty wysylki, pakowania i za manipulacje spcjalizacja w artykule gwarancje zwrotu, rekojmy zaufany kraj lokalizacji akceptacja karty kredytowej zaawansowana obecnosc na Allegro dorosly nick odpowiedzi na pytania zrozumiale i na temat i wiecej....
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay