Paketversand a ubezpieczenie

Witam. Ponad tydzien temu dokonalem zakupu obuwia od niemieckiego sprzedawcy, jakies dwa dni temu napisalem do kontrahenta, ze paczka do mnie jeszcze u mnie zagoscila, napisal ze jezeli nie dojdzie do konca tego tygodnia "zacznie dzialac". Po dzis dzien paczki nie widze, wiec... Jestem strasznie zaniekopokojony tym faktem. Zaginiecia czesto dotycza tych malych przesylek, ale nie ogromengo kartonu... Prosze o jakies informacje, pomoc w kwestii roszczenia itd... Pozdrawiam serdecznie i dziekuje za pomoc.
Pokaż cały temat
Witam, na wstepie dziekuje za odpowiedz i pomoc. Podjalem dziala o ktorych wspomniales w poprzpednim poscie. Sprawa rozstrzygania jako tako aktywna, teraz pozostalo czekac na odpowiedz ze strony PayPal'a. Jezeli mowa o zgloszeniu sprawy pod tym nr telefonu ktory (dziekuje jeszcze raz) mi podales, to bylo blisko... W potwierdzeniu nadania wysylki przedmiotow przez kontrahenta nie dostalem niestety nr nadania paczki, z reszta szkoda ze na to wczsniej nie wpadlem i nie wykrylem tej luki(?), napisalem do kontrahenta meila z prosba o ten nr w celu werfikacji przesylki, byc moze sie Pozostaje czekac... Btw, bylem bliski radosci jak dzisiaj u mnie zagoscil kurier z DHL'u z ogromna paka, niestety okazalo sie ze to zamowienie z W. Brytani, nadane 3 DNI TEMU (przeszybko)... Cienko widze kwestie wyjasnienia i odzyskania mojego towaru, ale bede walczyl.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay