PROBLEM Z PŁATNOŚCIĄ PRZEZ PAYPAL

już dwukrotnie płaciłam przez Paypal bez żadnych problemów ale teraz po przelaniu na saldo Paypal 90 zł nie mogę zapłacić za zakupiony przedmiot bo w kolejnych etapach płatności muszę potwierdzić adres za pomocą karty kredytowej,wcześniej nie miałam takiego komunikatu,nie mogę przypisać karty kredytowej do konta Paypal gdyż posiadam tylko kartę płatniczą. co robić? dlaczego wcześniej nie musiałam potwierdzać adresu za pomocą karty i wszystko było OK? czy to przez to że kwota do zapłacenia jest tak duża? jak mam teraz zapłacić za kupiony przedmiot?
Pokaż cały temat
o kurczę! to rzeczywiście jedno wielkie oszustwo ten Paypal w takim razie. teraz na przyszłość będę wysyłać pieniądze inną drogą albo jeśli już zdecyduje się skorzystać z PP to tylko małe sumy będę przelewać na saldo. spróbowałam przesłać pieniądze na mój rachunek bankowy,niby się udało ale transakcja jak na razie jest oczekująca,może mi jednak nie zablokowali konta,mam taką nadzieję. no dobrze ale jakoś teraz muszę zapłacić za kupiony przedmiot,chciałabym zapytać: czy wysyłka pieniędzy pocztą jest bezpieczna i jakie dane sprzedającego są mi do tego potrzebne??? imię ,nazwisko,login,adres? czy coś jeszcze? i jaka jest opłata za taką przesyłkę? jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam!:)
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay