POMOC! :)

iguana!!!
Użytkownik
Witam Wszystkich! Szukam osoby, która zna dobrze niemiecki. Przedwczoraj wzięłam udział w licytacji na niemieckim e-bay-u jednak będę mieć kłopoty w sfinalizowaniu transakcji bo pod koniec wyskoczą komunikaty po niemiecku a ja cóż nie znam tego języka a niestety te wspaniałe translatory działają tak jakby chciały a nie mogły albo wcale. Proszę o pomoc w kupnie przedmiotu: buty adidas tarro rozmiar 36 i 2/3 aukcja: 130035151212 Czekam na odpowiedzi 🙂 Aukcja kończy się za 8 dni Pozdrawiam
Pokaż cały temat
po za tym jeszcze 8 dni do konca cen amoże skoczyc do 30euro kto wie zawsze wostanich sekunadach ludzielicytuja ,w aukcji pisze że wysyła na europe ale kosztów nie przedstawia i nie sa one dostepne wiec jezlei kupisz moze ci przesyłke zawyzyć al eni emusi ogólnie sam to możesz zrobić po zakonczonej aukcji wyślij dwa pytania niegramtyczne :) shoe+shipped=how much?? lub w jezyku niemieckim you acepted paypal or bank transfer?? adres dostaniesz po zakonczeniu aukcji w e-mailu uu co zauwazyłem gościu ni eakceptuje ani paypala anbi transferu bankowego to jednak moz ebyć problem radze za wczasu sie spytac czy6 akceptuje p[aypal albo bank transfer bo te metody co sa to nie wiem czy da si enbimi wogóle z polski zapłacić z aprzedmiot??
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay