POMOC! :)
Opcje
- Subskrybuj kanał RSS
- Oznacz temat jako nowy
- Oznacz temat jako przeczytany
- Dodaj do sekcji Moje zakładki
- Subskrybuj
- Wersja do wydruku
- Zgłoś nieodpowiednie treści
10-10-2006 14:15
Witam Wszystkich! Szukam osoby, która zna dobrze niemiecki. Przedwczoraj wzięłam udział w licytacji na niemieckim e-bay-u jednak będę mieć kłopoty w sfinalizowaniu transakcji bo pod koniec wyskoczą komunikaty po niemiecku a ja cóż nie znam tego języka a niestety te wspaniałe translatory działają tak jakby chciały a nie mogły albo wcale. Proszę o pomoc w kupnie przedmiotu: buty adidas tarro rozmiar 36 i 2/3 aukcja: 130035151212 Czekam na odpowiedzi 🙂 Aukcja kończy się za 8 dni Pozdrawiam
Zaakceptowane rozwiązania (0)
Odpowiedzi (6)
Odpowiedzi (6)
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
15-10-2006
18:27
Forumyabe odezwij się jeśli możesz 🙂
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
15-10-2006
17:50
No nie napisałam do sprzedawcy po niemiecku ale mi nie odpisuje hmmm już nie wiem co mam zrobić 😞
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
11-10-2006
19:59
Dziękuję ludziska kochane 😄 Hi hi po angielsku to się dogadam ale po miemiecku nie. A z Pay-Pal nie chcę korzystać boję się wiecie jest tyle hakerów a wczoraj przeczytałam, że moje dane będą przechowywane w systemie Pay-Pal więc nie ma bata 🙂 A transfer no cóż jak zapłacę to mogę sprzedawcę w d.. pocałować pewnie mi nie wyśle przedmiotu. Wiecie coś na temat przesyłek płatnych przy odbiorze ile, jak? Mam płacić polskimi wtedy czy euro? Pozdrawiam
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
11-10-2006
09:35
Hi,
najpierw zapytaj, ile kosztuje wysylka do Polski z ubezpieczeniem (Was kostet der Versand-versichert nach Polen?).
Poza tym sprzedawca pisze, ze buty trzeba koniecznie numer wieksze zamowic (kupic).
Pisz, jak bedziesz mial problemy z komunikacja po niemiecku, pomoge.
Pozdrowienia.
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
10-10-2006
19:17
po za tym jeszcze 8 dni do konca cen amoże skoczyc do 30euro kto wie zawsze wostanich sekunadach ludzielicytuja ,w aukcji pisze że wysyła na europe ale kosztów nie przedstawia i nie sa one dostepne wiec jezlei kupisz moze ci przesyłke zawyzyć al eni emusi ogólnie sam to możesz zrobić po zakonczonej aukcji wyślij dwa pytania niegramtyczne :)
shoe+shipped=how much?? lub w jezyku niemieckim
you acepted paypal or bank transfer??
adres dostaniesz po zakonczeniu aukcji w e-mailu
uu co zauwazyłem gościu ni eakceptuje ani paypala anbi transferu bankowego to jednak moz ebyć problem
radze za wczasu sie spytac czy6 akceptuje p[aypal albo bank transfer bo te metody co sa to nie wiem czy da si enbimi wogóle z polski zapłacić z aprzedmiot??
0
Podziękowań
- Oznacz jako nowe
- Subskrybuj
- Subskrybuj kanał RSS
- Drukuj
10-10-2006
18:42
translatory sa do bani ale ogólny zarys zawsze jest a co więcej trzeba nume rkonta bankowego dane sprzedawcy co więcje trzeba ??
0
Podziękowań