POMOC! :)

iguana!!!
Użytkownik
Witam Wszystkich! Szukam osoby, która zna dobrze niemiecki. Przedwczoraj wzięłam udział w licytacji na niemieckim e-bay-u jednak będę mieć kłopoty w sfinalizowaniu transakcji bo pod koniec wyskoczą komunikaty po niemiecku a ja cóż nie znam tego języka a niestety te wspaniałe translatory działają tak jakby chciały a nie mogły albo wcale. Proszę o pomoc w kupnie przedmiotu: buty adidas tarro rozmiar 36 i 2/3 aukcja: 130035151212 Czekam na odpowiedzi 🙂 Aukcja kończy się za 8 dni Pozdrawiam

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

iguana!!!
Użytkownik
Forumyabe odezwij się jeśli możesz 🙂
iguana!!!
Użytkownik
No nie napisałam do sprzedawcy po niemiecku ale mi nie odpisuje hmmm już nie wiem co mam zrobić 😞
iguana!!!
Użytkownik
Dziękuję ludziska kochane 😄 Hi hi po angielsku to się dogadam ale po miemiecku nie. A z Pay-Pal nie chcę korzystać boję się wiecie jest tyle hakerów a wczoraj przeczytałam, że moje dane będą przechowywane w systemie Pay-Pal więc nie ma bata 🙂 A transfer no cóż jak zapłacę to mogę sprzedawcę w d.. pocałować pewnie mi nie wyśle przedmiotu. Wiecie coś na temat przesyłek płatnych przy odbiorze ile, jak? Mam płacić polskimi wtedy czy euro? Pozdrawiam
forumyabe
Użytkownik
Hi, najpierw zapytaj, ile kosztuje wysylka do Polski z ubezpieczeniem (Was kostet der Versand-versichert nach Polen?). Poza tym sprzedawca pisze, ze buty trzeba koniecznie numer wieksze zamowic (kupic). Pisz, jak bedziesz mial problemy z komunikacja po niemiecku, pomoge. Pozdrowienia.
po za tym jeszcze 8 dni do konca cen amoże skoczyc do 30euro kto wie zawsze wostanich sekunadach ludzielicytuja ,w aukcji pisze że wysyła na europe ale kosztów nie przedstawia i nie sa one dostepne wiec jezlei kupisz moze ci przesyłke zawyzyć al eni emusi ogólnie sam to możesz zrobić po zakonczonej aukcji wyślij dwa pytania niegramtyczne :) shoe+shipped=how much?? lub w jezyku niemieckim you acepted paypal or bank transfer?? adres dostaniesz po zakonczeniu aukcji w e-mailu uu co zauwazyłem gościu ni eakceptuje ani paypala anbi transferu bankowego to jednak moz ebyć problem radze za wczasu sie spytac czy6 akceptuje p[aypal albo bank transfer bo te metody co sa to nie wiem czy da si enbimi wogóle z polski zapłacić z aprzedmiot??
translatory sa do bani ale ogólny zarys zawsze jest a co więcej trzeba nume rkonta bankowego dane sprzedawcy co więcje trzeba ??
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań