PAYPAL - czy to musi być az tak skomplikowane!!

Witam Jestem Posiadaczem eKarty z Mbanku i dodałem moją karte płatniczą do mojego konta w Paypal zostala mi pobrana oplata itd. karta została pomysl dodana, jednak moje konto wciaż nie mialo pełnej weryfikacji i wprowadzone były limity postanowilem ja rozszeżyć trzeba było jak zwykle wypełniać jakieś durne formularze na ich stronach(krew mnie zalewa), zaczołem weryfikacje mojego konta no i o to co mi sie pojawiło: "This credit card is disabled for entry into the PayPal website. Please add a different credit card instead. If you would still like to use this card, you may fax us a copy of the credit card statement with your PayPal Expanded Use Number on it and a copy of your driver's license or other photo I.D. You must use this form for your fax cover sheet.* *Note:Not using the fax cover sheet when submitting your documents could result in a delay of processing your faxed items." Niedoś że mi pieniądze pobrali to jeszcze odrzucili moja karte, i karza mi faksować do stanów dokumenty, Pytanie zasadnicze Czy paypal dla polaków diała już w pełni i umożliwaia otrzymywanie pieniędzy? bo jesle nie to ja to badziewie mam gdzieś, z moneybookerem to nie było żadnych proplemów a ci to mają wszystko tak skomplikowane że az szkoda mi słów.
Pokaż cały temat
Nie ma znaczenia jakie konto bedziesz mial. Polski Paypal nie moze przyjmowac wplat. Kropka. Zostan lepiej przy Personal ktore zawsze bardzo latwo mozna awansowac do Premier ale z powrotem to mozna tylko raz i trzeba pisac prosbe. Roznica miedzy Personal i Premier polega na tym ze to pierwsze nie moze przyjmowac wplat kartami kredytowymi i jest ze darmi. To drugie moze przyjmowac wplaty kartami ale od wszystkich wplat (karta, saldem, e-czekiem) jest oplata. Jaki czterocyfrowy numer im wpisales. Powinien to byc numer ktory zamieszcili na zestawieniu przy transakcji weryfikujacej. Jesli uzyles innego numeru lub pomyliles sie to zrobili sie podejrzliwi i zablokowali konto do czasu az udowodnisz swoja tozsamosc przez przefaksowanie dokumentow. Bylo na forum: http://forums.ebay.pl/search.jspa?objID=f100000001&q=expanded
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay