Niesłuszny negatyw

Kupiłem przedmiot, dokonałem płatności zaraz po podaniu kosztów sumarycznych. Po kilku dniach wystawiłem opinię POZYTYWNĄ, zgodną z jakością przedmiotu. Otrzymałem NEGATYWA i zostałem zwymyślany od nieuków. Co teraz?
Pokaż cały temat
meryibra
Użytkownik
Wiele to zrobić nie możesz. Odpowiedz na jego negatywa. Możesz też wysłać mu maila z pytaniem na jakiej podstawie wystawił Ci negatywny komentarz - zapłaciłeś za przedmiot, więc wypełniłeś ze swojej strony umowę. Niestety nic więcej chyba nie da się zrobić, bo ebay w takich przypadkach 'rżnie głupa' i stwierdza, że nie ingeruje w komentarze - jak ktoś Cię okradnie na 1000 dolarów i wystawi negatywa, to też nie ingeruje. A wystawionego komentarza nie możesz już cofnąć - możesz tylko dodać swój komentarz do jego komentarza do Twojego pozytywa, tzn. do tego: "Fast shiping and low costs.Item has average quality, description can be better Sprzedający: latentimage1840 ( 441) 22-04-2008 21:58 Odpowiedź od użytkownika latentimage1840 (22-04-2008 22:23): CLEARLY stated lens had fungus. The lens was cheap = everyone was aware!" możesz dopisać jeszcze jeden komentarz, w którym napiszesz np., że za Twoją opinię gość wystawił Ci negetywny komentarz. Swoją drogą to jakiś nieprawdopodobny kretyn, pewnie poczuł się niezwykle urażony w swojej dumie i godności. Faktycznie, to że jest grzyb, jest tam napisane, ale w sposób dość pokrętny. Po prostu - miałeś pecha 😞
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay