Nie otwieraja się strony ebay - co robić?????

fernia25
Użytkownik
Nie mogę się zalogować ani na polski ani na niemiecki ebay ani na USA. Co się dzieje? Wiele lat kupuję na ebay-u a tu taki cyrk, którego nigdy nie było. Zawsze strony ebay chodziły bardzo dobrze. Mam w tej chwili zakupiony przedmiot i nie mogę dostac się do danych konta sprzedającego, które są mi potrzebne aby zapłacić za transakcję. Czy ktoś wreszcie zajmie głos w tej sprawie ze strony ebay-u?????. Proszę o pomoc!!!!!
Pokaż cały temat
agnusek
Użytkownik
Mam dokładnie ten sam problem co Państwo. Od kilku dni nie ładują się strony eBay. Wcale nie mam dostępu do Mój eBay. Mam neostradę. Od kiedy mam zwiększoną prędkość z 500 ileś tam do 1 MB na sekundę rozpoczął się prawdziwy problem nie tylko z eBay'em: od g. ok 17 do 22-23 żle chodzi większość stron, ktore mam dodane do Ulubionych, w tym własne!!! Pracownik TP stwierdził, że widocznie chodzę po przeciążonych łączach 😞 Proszę pracowników eBay o szybką interwencję w tej sprawie ważnej dla nas wszystkich. Problemy pojawiły się, gdy NEOSTRADA pozwiększała wielu ludziom prędkości i chyba coś wymknęło się spod kontroli!!!!! *************************************************** Życzę mimo wszystko spokoju, będzie dobrze! Drobna rada dla bratnich dusz na przyszłość: kupić brulion i... rejestrować Kupujących z wszystkimi danymi, chyba że wcale nie będzie dostępu, tak jak teraz... Wtedy to nas uratuje tylko spokój. Od trzech dni nie mogę wystawiać:( Pozdrowienia:)
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay