Nie moge kupic towaru!!!

pawex20
Użytkownik
Wyskauje jakis smieszny błąd... Przepraszamy. System, do którego próbujesz uzyskać dostęp, jest obecnie nieosiągalny lub nie mógł zrealizować Twojego żądania. Możesz spróbować ponownie zgłosić swoje żądanie lub wybrać jedną z następujących opcji. Chce kupic ale system mi nie pozwala. Od czego moze to byc spowodowane? Ktos cos wie? Ten Ebay zaczyna mnie wkurzac...same problemy:/
Pokaż cały temat
gajwer22
Użytkownik
ale jak to zweryfikowany??? Co to ma znaczyć?? Zarejestrowałem się, nie było mowy o żadnej "weryfikacji", elegancko się zalogowałem, a tu ten zasrany serwis mi nie pozwolił kupić po taniutkiej cenie pakietu filmów, na który się napalałem od paru dni - SKANDAL!!!!!!!!! Gdybym miał za używanie tego serwisu płacić jakieś pieniądze to już bym się domagał zwrotu! Jednak na razie jak dla mnie eBay przy Allegro to g**** - durny wolny i zapchany serwer (a mam Neostrade 512, więc dobre łącze), nieczytelne to menu i aukcje (w Polskim eBayu nie można oczywiście posortować po cenach itd., jak poszukasz "na całym świecei" to już możesz...), jakieś głupoty z tymi komunikatami - kiedyś chciałem wysłać parę zapytań, to też nie mogłem przez identyczny komunikat a potem nagle mogłem...co to do cholery ma znaczyć???? Myślałem, że eBay to jakaś poważna firma, widać pomyliłem się... Szkoda mi tych filmów jak cholera...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay