Może ktoś kto zna niemiecki językl mi pomoże

Potrzebuję zgłosić użytkownika wir-ossis i derdealer2000 na niemieckim ebayu o popełnieniu oszustwa. Może ebay.de coś więcej zrobi bo ebay.pl nic!!! Jeśli mogę prosić to zależy mi na tym żeby ktoś podrzucił linka bezpośrednio do stronki na której mogę to zgłości. Myślę że odpowiedź pomoże nie tylko dla mnie. Dzieki wszystkim zainteresowanym i czytającym. Pozdrawiam.
Pokaż cały temat
Dzieki wszystkim za zainteresowanie moją sprawą! Widzę i coraz bardziej się przekonuję że POlska to państwo prawa i ochrony biednego społeczeństwa. :-))))))) Aż wesoło z tego powodu. Trzeba chyba sobie samemu radzić w takich sytuacjach i orżnąć dla remisu jakiegoś niemiaszka. Zastanawiam się w jakim celu działa takie coś jak ebay.pl (z podkreśleniem EBAY.PL a wszczególnośći "coś") i już wiem - proste - żeby pomagać oszukiwać ludzi w Polsce bo miałem w sumie 3 sprawy w których zostałem oszukany.1)napisałem do ebay.pl i co-jajco nic gdyby nie dobry kolega który napisał tekst po niemiecku i pogroził prawnikiem i policja to by było już w plecy 120 EUR, nawet nazwe użytkownika zmienił cham niemiec jeden (taumel43) - na końcu to L tyle że małe uważajcie na niego!!! a kolejne 2 sprawy to z tymi użytkownikami wirr-ossis i derdealer2000 - pozamykali konta na ebayu, a ebay.pl wykręcił sie sianem i w morde sie pocałuj Polaczku - licytuj i płać dla niemca aż cie w d__ę zerżnie!!! Potraktujcie moje przygody jak lekcję a nie przykład. Co nam pozostaje Rżnąć a nie dać się wyrżnąć!!!!
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay