Dzieki wszystkim za zainteresowanie moją sprawą! Widzę i coraz bardziej się przekonuję że POlska to państwo prawa i ochrony biednego społeczeństwa. :-))))))) Aż wesoło z tego powodu. Trzeba chyba sobie samemu radzić w takich sytuacjach i orżnąć dla remisu jakiegoś niemiaszka. Zastanawiam się w jakim celu działa takie coś jak ebay.pl (z podkreśleniem EBAY.PL a wszczególnośći "coś") i już wiem - proste - żeby pomagać oszukiwać ludzi w Polsce bo miałem w sumie 3 sprawy w których zostałem oszukany.1)napisałem do ebay.pl i co-jajco nic gdyby nie dobry kolega który napisał tekst po niemiecku i pogroził prawnikiem i policja to by było już w plecy 120 EUR, nawet nazwe użytkownika zmienił cham niemiec jeden (taumel43) - na końcu to L tyle że małe uważajcie na niego!!! a kolejne 2 sprawy to z tymi użytkownikami wirr-ossis i derdealer2000 - pozamykali konta na ebayu, a ebay.pl wykręcił sie sianem i w morde sie pocałuj Polaczku - licytuj i płać dla niemca aż cie w d__ę zerżnie!!! Potraktujcie moje przygody jak lekcję a nie przykład. Co nam pozostaje Rżnąć a nie dać się wyrżnąć!!!!