Firma z Polski chce sprzedawać produkty na ebay.de

Witam!Mam pytanie:Polska firma,chce założyć konto na ebay.de by sprzedawać swój towar.Ja jako mieszkanka Niemiec,miałabym za zadanie wystawiać ten towar i przetłumaczyć opis towaru itp.i wysyłać towar z Niemiec do Niemiec. Moje pytanie jest takie:1.Konto firmy na ebay.de na jaki adres musiałoby być zarejestrowane na Polski czy mój Niemiecki?2. Albo konto zarejestrować na Polski adres,a podając mój adres do kontaktu na terenie Niemiec? Z góry dziękuję za pomoc.
Pokaż cały temat

Witam,

nie za bardzo wiem jak tutaj wysyłać prywatne wiadomości , jeżeli w ogóle się da. Jestem pracownikiem firmy zajmującej się sprzedarzą fontann na terenie polski, WB, niemiec. Poszukujemy do pracy osób zajmujących się umieszkaniem na eBay.de i co.uk naszych produktów. Jeżeli któregoś z państwa zainteresuje wspolpraca z nami, prosiłabym o kontakt w obecnej chwili na moj prywatny następnie przekieruję lub oddzwonię i porozmawiamy o współpracy.

geniutek1@tlen.pl ----->temat : EBAY - współpraca

Przepraszam jeżeli rozmowa nie jest tematyczna, lecz zauważyłam , że konwersacja dotyczy owych spraw.

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań