NIE OTRZYMAŁEM TOWARU

Witam mam taki problem kupiłem na niemieckim ebay karti pocztowe ,zapłaciłem kase ale ich nie otrzymałem.Teraz jeśli chce weś w spór ze sprzedawcą pojawia sie strona z niemieckim ebayem.Nieznam za bardzo niemieckiego czy ebay.pl może jakoś pomóc.jesli ktoś może pomóc to prosze ,może ktoś miał taki przypadek

Pokaż cały temat

jesli placiles paypalem, to sprawe powinienes otworzyc w centrum rozstrzygania paypal

jesli przelewem, to w centrum rozstzygania w tym serwisie ebay w ktorym kuppiles

ja mialem kiedys sprawe ktora otwieralem w centrum rozstrzygania na ebay.co.uk ale nie wiem do konca czy sa jakies znaczace roznice miedzy krajowymi serwisami w tym wzgledzie - podejrzewam ze nie, ale jesli nie znasz jezyka to lepiej skorzystaj z pomocy kogos kto go zna, zeby przez przypadek nie kliknac czegos niewlasciwego i np. ie zamknac sprawy za wczesnie

tak czy owak, otwierajac sprawe w zagranicznym ebayu musisz opisac problem najlepiej w jezyju tego serwisu czyli w Twoim przypadku po niemiecku, choc podejrzewam ze angielski takze bedzie ok

wiece info o sporach na ebay.pl na http://pages.ebay.pl/help/buy/item-not-received.html

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay