NIE OTRZYMAŁEM TOWARU

Witam mam taki problem kupiłem na niemieckim ebay karti pocztowe ,zapłaciłem kase ale ich nie otrzymałem.Teraz jeśli chce weś w spór ze sprzedawcą pojawia sie strona z niemieckim ebayem.Nieznam za bardzo niemieckiego czy ebay.pl może jakoś pomóc.jesli ktoś może pomóc to prosze ,może ktoś miał taki przypadek

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

jesli płaciłes paypalem to otwierasz spór zakładka konto nast. centrum rozstrzygania i piszesz powód po
niemiecku, jeśli nie znasz niemieckiego korzystasz z forum tłumaczenia dla kupujących (fora dyskusyjne) lub poprzez translator google.pl/translator

jesli placiles paypalem, to sprawe powinienes otworzyc w centrum rozstrzygania paypal

jesli przelewem, to w centrum rozstzygania w tym serwisie ebay w ktorym kuppiles

ja mialem kiedys sprawe ktora otwieralem w centrum rozstrzygania na ebay.co.uk ale nie wiem do konca czy sa jakies znaczace roznice miedzy krajowymi serwisami w tym wzgledzie - podejrzewam ze nie, ale jesli nie znasz jezyka to lepiej skorzystaj z pomocy kogos kto go zna, zeby przez przypadek nie kliknac czegos niewlasciwego i np. ie zamknac sprawy za wczesnie

tak czy owak, otwierajac sprawe w zagranicznym ebayu musisz opisac problem najlepiej w jezyju tego serwisu czyli w Twoim przypadku po niemiecku, choc podejrzewam ze angielski takze bedzie ok

wiece info o sporach na ebay.pl na http://pages.ebay.pl/help/buy/item-not-received.html

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay