Co trzeba ustawić w komputerze by ebay działał jak trzeba?

Witam.

Postanowiłem aktywować swoje konto na ebay i to był mój bład. Korzystanie z serwisu uniemożliwiają mi dwie rzeczy:

- niemal każdorazowo muszę weryfikować swoją tożsamość (wistawienie aukcji czy jej edycja)

- opcje automatycznej weryfikacji nie działają

Z oddzwanania nie mogę skorzystać gdyż nie mam telefonu stacjonarnego (ebay nie wynalazł jeszcze SMS) a weryfikacja poprzez pytania nie działa "no nie". Nawiasem mówiąc weryfikacja karty kredytowej też nie zadziałała.

Pytanie moje brzmi, czy trzeba jakieś specjalne ustawienia w przeglądarce zrobić, żeby ebay poprawnie reagował na wypełnione formularze?

Przy okazji: czy da się w formularzu wystawiania aukcj da się zmienić walutę i  język?

Pokaż cały temat

Mam ten sam problem.. nie mogę wystawić aukcji mimo, że od pół roku wystawiam z tego samego komputera....dodzwonic sie tam nie moge, kaza mi oddzwonic pozniej. Pisalam do nich 4 maile pod roznymi dziedzinami pytań i od 2 dni nic. Nie wiem juz co mam robic. Usunelam te cisateczka i pliki internetowe ale nic nie dalo. pomocy. moze jakos karta kredytowa mozna? tylko jak? bo jedyna opcja jaka mi wyskakuje to zebym zadzwonila lub oni ale ta druga niemozliwa bo przekroczylam niby ilosc prob-mimo ze nigdy do mnie nie zadzwonili.....

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay