zlosliwy kupujacy

anoolqa21
Użytkownik

Witam mam pewna sytuacje z mega wrdenym kupujacym.Zakupil u mnie buty ale niestety okazalo sie ze nie mam ich na stanie o czym kupujacy zostal kulturalnie poinformowany i pieniazki zostaly zwrocone.Na co stwierdzil ze jestem zlosliwa i ze mam te buty tylko nie chce ich wyslac.Problem w tym ze sprowadzam je z zagranicy i nie zawsze jestem w stanie kontrolowac dostepnosc na biezaco.Wystapilam o anulowanie transakcji po zwrocie pieniedzy na co kupujacy odrzucil i dal mi negatywny komentarz po wielu tlumaczeniach ze niestety czasami zdarzaja sie takie sytuacje co jest normalne.Co robic w takim przypadku i czy da sie usunac ten negatywny komentarz poniewaz w tym momencie wydaje mi sie ze jesyem czysta.Propostu to czytsa zlosliwosc ze strony kupujacego.oczywiscie pieniadze zwrocilam a zwrotu prowizji poprzez skasowanie sprawy nie dostane 😕 co robic? help jestem mega wkurzona 😞 Pisalam do ebay ale narazie nie dostalam zdanej odpowiedzi a troche juz czekam...

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

Dobrze rozumiem, że na ebayu sprzedawanie tego czego się nie ma jest dozwolone (np. przez regulamin itp) ? Z mojego punktu widzenia to robienie klienta w bambuko.

pisz do obslugi klienta, ze transakcja nie zostala zrealizowana, choc w sumie anulowanie transkacji powinno sie bylo odbyc poprzez centrum rozstrzygania , dzieki czemu ebay mialby wglad w cala sprawe, wiec pewnie musisz sie z tym pogodzic

w jakich sytuacjach ebay moze usunac opinie

anoolqa21
Użytkownik

Bardzo prosze o pomoc jesli ktos wie jak rozwiazac ta sprawe,bede ogromnie wdzieczna

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay