06-08-2021 11:28
Witam
Czy ktoś z forumowiczów może mi pomóc.
Jestem osobą prywatna.
Niedawno sprzedałem towar i pierwsza płatność do mnie dotarła bez problemów.
Problem wystąpił przy drugiej płatności.
Serwis Ebay stwierdził że ją zablokuje, dane mam poprawne, nie toczę żadnych sporów nie mam zaległości.
Jak wchodzę w zakładkę płatności i szczegóły zablokowania wyświetla mi "Twoje środki zostały wstrzymane, dopóki nie podasz nam dodatkowych danych konta, a my nie dokonamy ich weryfikacji. Sprawdź i zaktualizuj brakujące informacje, aby otrzymać środki. "
Jak wchodzę w przycisk "zaktualizuj dane konta to wyświetla mi "Dziękujemy za zaktualizowanie konta. Jeśli Twoje wypłaty były wstrzymane, zaczniesz znowu otrzymywać środki, gdy zweryfikujemy wszystkie Twoje informacje"
Pisałem do Ebay z prośbą o wyjaśnienia ale bez odpowiedzi.
Cy ktoś miał podobny problem w weryfikacji?
Bedę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam
Od momentu rejestracji konta ebay nigdy tak żle nie działał i nie był tak wrogi sprzedawcom,tudzież tak wobec nich pazerny.Jeśli Cię nie zweryfikowali,to w jaki sposób dostałeś pierwszą płatność?Tam panuje obecnie taki bałagan,że raczej ich nowy system płatności padnie-na jedną z reklamacji w języku angielskim otrzymałem odpowiedż sugerującą,że będzie możliwość wyboru między starym a nowym systemem płatności-ten stary był dla sprzedawców sporo tańszy i wobec nowego raczej bezproblemowy.Za co ebay pobiera te ogromne prowizje i opłaty jeśli obsługa sprzedawcy-płatnika praktycznie nie działa.Moją sprawę załatwili pozytywnie dopiero po postraszeniu sądem i policją-oni doskonale wiedzą,że jadą po bandzie względem prawa w EU.
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |