Witam, Od wczoraj nie mogę wystawiać aukcji na e-bay. Po kliknięciu "sprzedaj" lub "sprzedaj podobny" wyświetla się strona z informacją: "Aby móc dalej sprzedawać w serwisie eBay, musisz mieć ustawioną formę płatności Zauważyliśmy, że nie masz ustawionej formy płatności dla swojego konta eBay. Gdy wykonasz to działanie, będziesz mógł wystawić kolejne przedmioty. Podaj informacje o formie płatności" Po kliknięciu na link "Podaj informacje o formie płatności" wyświetla się strona z komunikatem: "W tej chwili nie możesz korzystać z tej opcji. Tylko użytkownicy, których walutą rozliczeniową jest euro, mogą korzystać z płatności kartą kredytową. Informacje o dostępnych formach płatności znajdziesz na stronie Mój eBay > Konto sprzedawcy. Aby uzyskać dalsze informacje, skontaktuj się z Obsługą klienta eBay." Próbując wchodzić w te ustawienia od ustawień konta jest to samo. Na wszystkich przeglądarkach jest to samo. Blokuje mi to pracę. Obsługa od wczoraj jeszcze nie odpowiedziała (wiem, że mają 2 dni, ale ja nie mogę pracować przez tyle czasu). Proszę o pomoc.
... Wyświetl więcej