28-09-2013 10:12
zrobiła się jakaś moda na takie wyłudzenia , jestem supersprzedawcą i mam top rated , dlatego muszę szybko reagować .
kupujący dostaje paczkę , i ma zastrzeżenia / w99% bzdura ale ja nie mogę sobie pozwolić na czas i problem / wiec wysyłam dodatkowo na własny koszt
w tym momencie kupujący juz nie odsyła nic / przywłaszcza / a teraz już całkiem szok , nie dość że ruski wyłudził 2 baterie w tez sposób to wbił mi negatywa i dzis francoz juz całkiem beszczelnie że nie odeśle paczki ale jak mu nie dam powiadomi paypal i wpisuje negatywa
co to ma być !!! złodzieje górą ,,,EBAY NA 8 MAIL NIE ODPISAŁ WOGULE , CO MAM ZROBIĆ
ŻEBY NIE SPRAWCIĆ OPINII DAWAĆ NON STOP ZŁODZIEJA SIE OKRADAĆ ???
POMÓŻCIE
napisz do serwisu, sprzedalem przedmiot, nast jak usunac opinie a nast. zadaj pytanie, opisz sprawe powinni usunac, ajk nie beda chcieli usunac tylko napisza podrecznikowo, ze skontaktuj sie z kupujacym, i takie tam, to napisz za jakis czas jeszcze raz, moze usuna opinie,
ja tak dzisiaj mialem dostalem negatywa, napisalem napisal mi to co ja wiem, nie odpuszcze tego za tydzien powtorze swoja prosbe, a jak to nie poskutkuje, to poprosze o kontakt z przelozonym, tez jestem top ratted seller