Witam serdecznieNie wiem jak dodać opcję sprzedaży na cały świat. Proszę o pomoc

Witam

Jak mam zmienić opcję sprzedaży na cały świat? jest dostępna tylko Polska. Jestem nowym sprzedawcą, ale zauważyłam, że osoby z 0 ilością komentarzy mają taką foemę wysyłki. Dzięki za pomoc

Pokaż cały temat

Zrob tak jak podpowiedzial milosnik-piwka. Piszesz ze chcesz sprzedawac za granice -jezeli tak to powinnas w opisie produktu zmienic  wszystko na j angielski(caly swiat sie nim posluguje i wszyscy go w miare rozumia) Podaje przyklad-numer twojej aukcji-171087618043-zamiast paski oczyszczajace na nos wpisz to co jest na pudelku-cleansing nose pore strips..W wyszukiwarce ebay jest 352 produkty pod  cleansing........ ale nie ma twojej aukcji.( bo jest po polsku).Ja nawet tutaj w Kanadzie nie moge znalezs twojej oferty jesli szukam w wyszukiwarce dlatego ze moj komp nie ma polskich zglosek.Mysle ze wiesz o co chodzi.I na koniec sprawdz czy mozesz uzywac ramek i roznej reklamy na zdjeciach bo tutaj juz tego nie mozna robic.Zycze powodzenia

Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay