03-07-2011 23:07
Witam.. bla bla jestem nowy choć na allegro mam wylatane dziesiątki tysięcy godzin w różnych firmach i hurtowniach itp bla bla bla 🙂
Jeżeli dobrze rozumiem to aukcje na eBay wystawiane w domenie .pl z ustawieniem wysyłki na cały świat (pomijam że wykluczam azję i bliski wsóch) powinny być widoczne w wyszukiarkach tego seriwu na domenach np .com, .de, .co.uk itp.
Jednak mimo że wystawiłem jak wyżej kilkadziesiąt aukcji z wysyłką na cały świat to zadając pytanie wyszukiwarce np na ebay.com lub .de nie otrzymuję na liście moich aukcji. W tytulach mam np. słowo "maciejka" lecz obce serwisy po podaniu frazy: 0 results !
Czy ja źle zrozumiałem przesłanie "międzynarodowości" eBay czy coś źle wykonuję stawiając aukcje ?
Aukcje mają już po kilka dni więc to nie chodzi raczej o propagacje danych w bazach.
Proszę o odpowiedź
Pozdrawiam
Wyślij elektroniczny tłumacz, nawet tak zaawansowane, jak tłumacz google może dać w wyniku opłakane rezultaty. Zawartość w tym samym czasie aukcji jest umową prawną kupić przedmiot sprzedaży lub usługi, więc nie zastosować w tym przypadku tłumacz. Będzie korzystać z wiedzy biegle posługujących się językami, w których kraje wykazują aukcji. Ale dziękuję za informacje i pomoc w tym wątku odpowiedź. Pozdrawiam wszystkich handlu przez eBay.
------
B-) tak to wygląda przez tłumacz. B-> Dziękuję ale skorzystam z "ludzkiego" tłumaczenia. Sam sobie nie poprawię po tłumaczu google.
Pozdrówki
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |