To complete the process of linking your eBay and PayPal accounts, you must click the Return to eBay button below.
..........
|_____|
07-10-2010 20:21
Witam
Wystawiam przedmiot na www.ebay.com ( nie na polskim, poniewaz nie ma tu tej kategori, w jakiej przedmiot powinien sie znalesc).
Po stworzeniu aukcji klikam na "list your item" i pojawia mi sie weryfikacja z kontem paypal - wystarczy wpsiac email i haslo. Wszytsko wykonuje poprawnie, system informuje mnie ze wystarczy teraz kliknac na "return to ebay" i gotowe. Klikam i nic. Pojawia sie podglad aukcji i "list your item" poczym klikajac w to, znow musze sie weryfikowac. I tak w kolko, nie potrafie aukcji wystawic. Czy ktos mial taki problem i poradzil sobie z nim jakos?
po wpisaniu email (email bedzie wpisany automatycznie wiec sprawdz czy to ten ktory uzywasz na Paypal do logowania) i hasla do Paypala nalezy klknac przycisk "Return to Ebay" u dolu, pod tekstem (tu niewidoczny) aby sfinalizowac proces weryfikacji.
To complete the process of linking your eBay and PayPal accounts, you must click the Return to eBay button below.
..........
|_____|
PayPal. The safer, easier way to pay online without exposing your financial information. For more information, read our User Agreement and Privacy Policy. |
Mam nadzieje ze to pomoze. Zycze powodzenia a w razie problemow sluze pomoca tutaj lub na poprzez system komunikacji Ebay. Piszac przez Ebay prosze odznacz okienko przy "ukryj moj adres email". |
Temat | Podziękowania |
---|---|
1 |