31-12-2019 14:17
Hallo . Wysłałem emaila do sprzedającego crascars88 zapytanie o potwierdzenie możliwości odbioru zakupionego auta w dniu 27.12.2019 . ale niestety nie otrzymałem potwierdzenia . 27.12 grudnia był to pierwszy dzieńpo Swiętach Bożego Narodzenia. Ten okres obecny j jest szczególny - święta , nowu rok i wszycy żyjemy w innym trybie niż zwykle .Dni świątegcne przeplatają się ze świątecznymi . Potwierdziłem sprzedającemu , że przy odbiorze auta zalacę za nia gotówką . Z Wrocławia - POLSKA - gdzie mieszkam odległość do miejsca gdzi e jest auto wynisi okoł 700 kilometrów . Jechać tak dalego bez pewności bez powierdenia , że spotkam się ze spredającym tobardzo duże ryzyko strata czasu i pieniędzy . Moim zdaniem sprzedający nie umawiając się ze mną co do terminu - zachowałsię nieprofesjonalnie . Natomiast już 29.12.2019 r. złożył wniosek o anulowanie tej transakcji kupna sprzedaży Renault Clio nr. 143469732694 , moim zdaniem zbyt pochopnie i za wczećnie . Wysłałem propozycę dwoch nowych terminów odbioru o raz prośbę o podanie numeru konta wbanku - zapłacę przelewem , i czekam na odpowie dź ,. pozdrawiam jerzy Kumaszka .
Absolutnie odradzam kupna auta na odleglosc a w szczegolnosci zaplate przelewem.
Za duzo oszust.
Nie masz aut gdzies blizej?