Drogi Komunalne, W skrócie, co się dzieje: -on 21 września 2018 zakupione towary w „części RCG-car” Ponieważ towar nie gepaßßt do mojego samochodu -Na 27/09/18 Rückgabebeantragt; Sprzedawcy z Irlandii przyjął zwrot i powiedziano mi adres do przesyłki zwrotnej POLSCE -am 01/10/2018 towary odesłane -17.10.2018 sprzedawca potwierdził, że otrzymał towar i zwrócone mi pieniądze 130.01 euro. -to teraz nie otrzymują pieniędzy, on nie odpowiada na moje e-maile i wiadomości e-mail z serwisu eBay, gdzie wymagane było mi odpowiedzieć A teraz przychodzi grubość: Oceniłem „części RCG-car” negatywne i choć EBAY otrzymała niezliczoną ilość e-maili od mnie, gdzie odkryli oszustwo, eBay anulował negatywne oceny kopalni następnego dnia! 130,01 EURO utracone, gdy wszystko hereby'd ostrzec tych oszustw! "Części RCG-car", a jeszcze wcześniej rejestrowane pod następującymi nazwami: wyścig w Eay układ galaktyk, bramy szybkobieżne OBD2, www-race Chip galaxy-Com, rasę Chip Galaxy! Najlepsze życzenia dla Leidensgenoßen!
... Wyświetl więcej