02-05-2019 07:15
od kilku dni występuje problem z zakupem i płatnością system każdorazowo wymaga weryfikacji konta i aktualizacji nr telefonu ,mimowykonania tych poleceń wyświetla się komunikat "nie można przesłac twoich danych" i zakupu nie można dokonać po czym na e-maila przychodzi komunikat "niedokończona transakcja" przy próbie dokończenia transakcji sytuacja się powtarza .Na ten moment nie mogę dokonac żadnego zakupu na ebayu
Znam jeszcze jeden sposob: zloguj sie do ebay.com i ponow probe stamtad. Ich oprogramowanie czesto nie powoduje tych samych bledow moze dlatego ze nie jest znikad skopiowane.
Szukam przewijaka dla drugiego dziecka, które za kilka miesięcy przyjdzie na świat – tym razem chcę czegoś z regulacją wysokości, bo przy pierwszym strasznie bolały mnie plecy. Trafiłam na https://costway.pl/skladany-przewijak-dla-niemowlat-z-regulacja-wysokosci-i-kolkami-szary – Costway ma składany przewijak w szarym kolorze z regulacją wysokości i kółkami, co brzmi idealnie. Nie wiedziałam, że regulacja wysokości w przewijakach jest dostępna w tej półce cenowej. Planuję zamówić przed porodem i przetestować ustawienia wysokości pod swój wzrost. Czy ktoś używa przewijaka z regulacją wysokości i czy faktycznie eliminuje problem bólów pleców przy przewijaniu?
wyczysc pliki internetowe, ciasteczka, uzyj innej przegladarki, powinno pomoc. Moze jutro usuna blad jesli to po ich stronie