20-07-2013 14:38
Witajcie!
Pragnę wziąć udział w pewnej licytacji, ale napotkałam pewne problemy:
- Sprzedający został zlokalizowany w San Francisco,
na Ebay.pl koniec aukcji wyświetla mi się "1 dzień 15 godz. (22-07-2013 05:36:52 CEST)"
natomiast na Ebay.com "1 day 15 hours (Jul 21, 2013 20:36:52 PDT)"
- O której zalicytować? I przede wszystkim - Na jakim serwisie(com, czy pl)?
- Jeśli zalicytuję na Ebay.com o 20:36 i wygram, to o 05:52 na Ebay.pl znów będę musiała licytować?
- Czy jeśli wygram na Ebay.com, to wszystkie dane i informacje dt. wygranej nie będą wyświetlały się na Ebay.pl?
Planuję kupić sobie butki i zapłacić poprzez PayPala teścia - Na którym kompletnie się nie znam. Jeżeli będą inne adresy(mój z Ebaya i jego z Paypala) to sprzedający może się pomylić?
I przy okazji - Jeśli będzie to duża i ciężka paczka(ciężkie motocyklowe glany do kolan) to czy ryzyko zaginięcia się zmniejsza?
Babeczka ma zamiar wysłać je "USPS Priority Mail International Large Flat Rate Box " za prawie 300zł.
Z góry dziękuję za odpowiedź ^^
Roznica czasowa pomiedzy San Francisco a Polska jest 9 godzin .Patrz na czas polski to Tobie sie nic nie pomyli.Kupujac ze swojego konta na Ebay mususz zaplacic ze swojego PayPala.Jezeli masz zalozone konto PayPal a nie masz na nim pieniedzy to zrob transfer z konta tescia na swoje.Jezeli nie masz konta PayPal to nie kupisz nic.Jezeli tesc ma konto na Ebay to kup z jego konta.No i zakladam ze tesc o wszystkim wie i daje tobie pozwolenie .Podaj wiecej informacji czy masz payPal czy masz karte kredytowa itp