zostałem oszukany przez.... isellfast4you

nowak1970
Użytkownik
Witam Jak w temacie pisze oszukał mnie gość z USA ... jest ktoś może zorientowany jakie mam szanse korzystając z pomocy prokuratury by odzyskać pieniądze, wo gule co mogę zrobić...to link do str na której umieszczam "dowody" http://blackbird1.fotosik.pl/albumy/289960.html
Pokaż cały temat
nowak1970
Użytkownik
Ciszę sie niezmiernie z waszych wypowiedzi... Jeżeli rzeczywiście się mylę to przepraszam już teraz a z pewnością zorbie to po otrzymaniu przesyłki.Faktycznie żona twierdzi że" jestem w gorącej wodzie kąpany" i jak by to było w Polsce to z pewnością już bym pukał do jego drzwi (i nie tylko). Sam nie wiem co o tym wszystkim myśleć....(jak chciał oszukać) . po co potwierdził odbiór pieniędzy jak wysłane przez "West...."z drugiej str. czemu nie odpowiadał na E-mejle po otrzymaniu pieniędzy...odezwał sie dopiero w trakcie sporu a teraz znowu cisza... Dziś sprobowałem potwierdzić czy faktycznie jest ktoś taki na danym adresie???... Tak wszystko się zgadza Tylko że jak by nie patrzeć teraz to nawet opinii nie mogę wystawić (90 dni minęło) Jeden z użytkowników"phase5bis" pisze że sprawę zawaliłem naprawdę jestem Ci wdzięczny za tę opinie..to prawda pisał że nie ma nr. ale jak mi wiadomo nawet przy wysyłaniu listu poleconego dostaje sie w Polsce jakiś papierek,mi ciągle o to chodzi!! czy widok sfabrykowanego dokumentu nie jest podstawą do podejrzeń??? ja dlatego stwierdziłem że mnie oszukał Jeżeli chodzi o termin to nie mam nic przeciwko (65$)mogę czekać nawet te 16 tygodni...tylko sprobujecie po tym terminie wystawić opinie..nawet jak w paczce będą cegły to sprzedający zachowa nadal 100% pozytywów Wiem że niektórzy powiedzą "po co płacił przez Wester union"...odpowiedź ...zapłaciłem "bid pal-em"jak życzył sobie sprzedawca ale następnego dnia dostałem info. z bid-pal że do pięciu dni zwrócą kasę na moje konto ...szczerze mówiąc nie wiem czemu dlatego kupiłem 13 a zapłaciłem dopiero 20(kartą "Wiza przed płacona" na konto także nie dało się) Jeszcze raz dziękuje koledze"phase5bis" za wypowiedzenie sie w moje sprawie (ja patrzyłem na to z innego punktu nie sądziłem że gdzieś mogą być tak wyluzowani ludzie)jeśli był by możliwy bezpośredni kontakt z tobą proszę o... na cbr1100@vp.pl
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay