wystawiając złamał przepisy

Hej dostałem email po niemiecku poprosiłem na tłumaczu ebay aby ktoś mi go przetłumaczył i dowiedziałem się, że kupujący złamał przepisy (tak napisała osoba która tłumaczyła mój txt) i co teraz? Czy transakcja została unieważniona? Mam coś wysłać do sprzedającego czy pozostawić sprawę niech sie potoczy dalej? Dzięki i pozdrawiam P.S. Jak ktoś chciałby zobaczyć treść tego emaila co dałem do przetłumaczenia (1) to proszę bardzo przy okazji podaję link do kolejnego emaila którego nie rozumie (2) :) 1 http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500002794&tstart=0&mod=1190235651242 2 http://forums.ebay.pl/thread.jspa?threadID=500002795&tstart=0&mod=1190235605505

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

forumyabe
Użytkownik
nie masz juz zadnych zobowiazan wobec sprzedawcy, przyjal twoja odmowe kupna. Co napisalam? ze korzystasz z twojego prawa odmowy kupna przedmiotu, i ze rownoczesnie ebay do ciebie wyslal E-Mail i cie poinformowal, ze sprzedawca wszedl w konflikt z regulaminem ebay i aukcja zostala anulowana. Ciesze sie, ze tak szybko poszlo, Pozdr.
możesz powiedzieć co tam napisałeś 😛 🙂
Jeszcze to bym prosił :) Witaj, the_dragon_beast, Guten Tag the_dragon_beast, Ihre Bestellung wurde soeben storniert. Mit freundlichen Grüßen Harlander GmbH Dzięki za wszystko jeżeli będziesz chciał coś związanego z jez. angielskim pisz na maila malydragon@o2.pl :) - www.harlander.com
forumyabe
Użytkownik
Sehr geehrte Damen und Herren, Team von Harlander, Artikelnummer:150158791170 Toshiba Bluetooth SD Card PA3172U gekauft am 11.9.2007 hiermit möchte ich vom meinem Widerrufsrecht gebrauch machen und trete somit vom Kauf zurück. Ferner habe ich Mitteilung vom ebay Sicherheitsteam bekommen, dass der Artikel vom eBay-Marktplatz entfernt worden ist, weil der Verkaeufer gegen die eBay-Grundsaetze verstossen hat. Mit freundlichen Grüßen, .......................(twoje nazwisko, imie, data i ebay Nick) On ci jeszcze przysle E-Mail od ebay, zeby dostal swoja oplate z powrotem za wystawienie. Jakby byly problemy, püisz, pomoge. Pozdrowienia forumyabe
hej wysłałem już e-mail pare dni temu do tego użytkownika ale w jez. ang., jeżeli możesz mi przetłumaczyć: Dziękuję ale nie chcę kupić tego towaru ponieważ dostałem nowe Pocket PC i ono posiada Bluethooth. Przepraszam za problemy. Dzięki za pomoc 🙂
forumyabe
Użytkownik
Witam, drugi e-Mail, ktory dostales jest od sprzedawcy. jest to upomnienie o zaplacie za towar. ebay ci napisal, ze jezeli wygrales ta aukcja, jestes zobowiazany do kupna. Sprzedawca zada zaplaty w ciagu trzech dni. Towar kupiles u Firmie, jezeli chcesz mozesz bez podania powodu zrezygnowac z kupna. Napisz, co chcesz dalej robic, wtedy porzetlumacze ci tekst. Pozdrowienia
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań