w jaki sposob dokonczyc transakcje na ebay

tubi27
Użytkownik
Witam kupilem przedmoit ze sklepu wysylkowego ze stanach zjednoczonychi MAM PYTANIE w jaki osob placi sie kontrahentom w stanach zjednoczonych czy trzeba dokonac transakcji przez konto walutowe?Prosze was o jakas odpowiedz poniewaz pierwsz raz kupuje przez ebay z zagranicy.bede zcekal na wasza odpowiedz moj mail tubi27@o2.pl

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

>>tubi27 jesli potrzebujesz pomocy z "dogadaniem " sie ze sprzedawca to zamiesc tekst na forum tlumaczacym ponizej (chyba..lub powyzej)
myradbay
Użytkownik
Popatrz czy on preferuje PayPal. Jeżeli tak to rejestrujesz się w PayPal tam rejestrujesz swoją karte kredytową. Potem wracasz do tej aukcji klikasz zapłac. Powinno ci się zsumowac cena przedmiotu+koszt wysyłki. Nastepnie przekieruje cie do PayPal. Logujesz się i tam jednym kliknięciem zapłacisz za wszystko. Nie mam mowy o pomyłce. Jeżeli koszty wysyłki sa zawysokie możesz po zapłacie pogadac ze sprzedającym. Jedna amerykanka mi oddała kiedys 20$, bo kupowałem dwa przedmioty i źle miała ustawione koszty. Pieniądze wróciły na konto mojej karty kredytowej.
Metoda(y) platnosci sa wyszczegolnione na stronie aukcji lub sklepu. Jesli nie ma to informacje ta mozna otrzymac od sprzedawcy droga emailowa lub zaproponowac swoja metode: http://e-platnosci.23.pl
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay