20 stycznia wygrałem aukcję. 21 zapłaciłem przez PayPal co sprzedający potwierdził w mailu do mnie. w tym samym mailu napisał mi że paczkę wysle na zajutrz czyli 22 stycznia. W ciagu następnych kilku dni zadawałem mu pytanie co do potwierdzenia wysyłki i za kazdym razem dostawałem odpowiedź że wysłał i dostanę ją bardzo szybko! Za kazdym razem dostaję wymijające odpowiedzi lub takie które nie odpowiadają na zadawane pytanie. 30 stycznia dostałem odpowiedż że paczki sa w drodze(dwie bo tak wyszło mu taniej). 5 stycznia dostałem wreszcie jedną z dwóch paczek... i tu moje zaskoczenie...wysłano ją 1 lutego czyli dwa dni po tym jak napisał ze są już w drodze(a więc kłamał). dziś mamy 8 luty i drugiej paczki (tej samej aukcji) wciąż nie otrzymałem!!! czy możecie coś poradzic? czy czekac jeszcze kilka dni czy zakładac sprawę sporu? i jeszcze jedna sprawa... czy jesli otrzymam jednak z tak wielkim poślizgiem (chodzi mi o to że wysłał je po prawie 2 tygodniach) a jednocześnie w mailach kłamał że już są wysłane to czy mogę mu bez żadnych problemów i konsekwencji wystawić "negatyw"?
Co sądzicie o całej tej sprawie?