dziękuję za odpowiedź!
co do dwóch negatywów to mogę dać mu tylko jeden ( a szkoda) bo to była jedna aukcja (Playstation 2 + 26 gier) i własnie tak to on podzielił na paczki. Tą którą otrzymałem to była sama konsola z osprzetem wysłana jako small packet "class A" "Air Mail" i otrzymałem ją w ciągu 4 dni od jej wysłania ( ale na wysłanie jej czekałem 12 dni !!!) a tą druga nie wiem jak wysłał bo na moje dość konkretne pytania odpowiada wymijająco i ogólnikowo w stylu "you should recieve the games very shortly" i tak jest za każdym razem!!
czy możesz mi powiedzieć czego się spodziewać po tym jak otworze sprawe w "centrum rozstrzygania sporów"?
rozumiem że jeśli nie otrzymam drugiej części przesyłki to pewnie będzie możliwośc otrzymania zwrotu części pieniędzy, tylko zastanawiam się w jaki sposób to nastąpi jeśli np on nie będzie posiadał srodków na PayPal? Co bęzie jeśli rozpatrzą sprawę pozytywnie a ja jednak po długim oczekiwaniu ją otrzymam. Czy mogę żądać jakiejś rekompensaty wynikającą z jego ociągania sie z wysyłką i np faktu posiadania przez tak długi okres i pieniędzy i towaru?