problemy z bezpieczeństwem

greg-gor
Użytkownik
pyt.1 Dostaję co pewien czas informację, że ktoś z Rumunii logował się (lub próbował) na moim koncie i w związku z tym moje konto jest tymczasowo zawieszone, tymczasem bez problemu mogę się logować i licytować. O co chodzi ? pyt. 2 Jestem zarejestrowany na PayPal'u, lecz wykorzysałem już limit 100 Euro. Moje konto zostało zawieszone około miesiąca temu i teraz nie mogę znaleźć już tego druku który chcieli żeby im przefaksować. Jak to mogę teraz załatwić? i jakie dokumenty mam wysłać faksem? Bardzo proszę o pomoc, bo sprawa ciągnie się miesiąc a nikt nie potrafi mi konretnie powiedzieć co dokładnie i gdzie mam wysłać i czy to jest bezpieczne. pozdrawiam greg-gor
Pokaż cały temat
1. chodzi o to abys kliknal na linka w tym email i sie tam zalogowal - jest to oczywisciw falszywa strona Ebay majaca na celu poznanie twego hasla a czasami i innych danych osobistych. 2. Zaloguj sie do Paypala i tam pisze co robic: https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_help-ext&ui_mode=answer&prior_transaction_id=0&action_cod...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay