paypal - status zweryfikowany czy niezweryfikowany?

dzizik
Użytkownik
hej ostatnio dostalam wiadomosc od sprzedajacego ze wyslal przedmiot to co mnie zdziwilo ze na fakturze z paypala ktora podeslal bylo napisane iz: "Shipping address - unconfirmed" wchodzac na swoj paypal jest napisane iz status mam zweryfikowany ... dlaczego zatem wywietla sie sprzedajacym ze moj adres jest niezweryfikowany?? ewentualnie gdzie moge zakliikac zeby bylo "confirmed" ??
Pokaż cały temat
dzizik
Użytkownik
jak klikam na paypal to mam takie cos: Twoje konto PayPal zostało zweryfikowane "Masz teraz status zweryfikowanego użytkownika serwisu PayPal. Oprócz podniesionego poziomu bezpieczeństwa, dodatkową korzyścią jest to, że kupujący i sprzedający cenią Twój status użytkownika zweryfikowanego, który potwierdza przejście procedury bezpieczeństwa w systemie PayPal. Twój status użytkownika: Zweryfikowany Oznacza to, że Twoja karta została połączona z Twoim kontem i potwierdzona oraz że możesz wysyłać nieograniczone kwoty pieniężne ze swojego konta PayPal." jak naladuje komorke (achh urok posiadania tel na karte) to moze przedzwonie na PP dowiedziec sie szczegolow 🙂
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay