o co chodzi z PAYPAL jak dokonywac wplat

waster997
Użytkownik
o co chodzi z tym PAYPAL na globalnym ebay? po pierwsze jak dokonywac wplaT? po drugie konkretnie o co chodzi z tym jak to funkcjonuje? chcem kupic pare rzeczy od anglika i boj sie bo nie wiem jak konkretnie placi sie w PAYPAL a jest to najbardziej bezpieczna forma dokonywania wplat i jak sie zaklada ta usluge? prosze o konkretne i szybko odpowiedz!
Pokaż cały temat
basia_5
Użytkownik
mozliwoscia jest wplacanie pieniedzy na konto Paypal za posrednictwem karty kredytowej. Nie mozna dokonac przelewu z konta czekowego czy oszczednosciowego w Polsce. Mozna tego jedynie dokonac z konta w kraju w ktorym masz zameldowanie. Wiem, probowalam. Bedac w Kanadzie w zeszlym roku zalozylam sobie konto w banku i otrzymalam karte kredytowa dzieki ktorej moge korzystac z Paypal. Konto czekowe rowniez polaczylam z Paypal ale nic na nim nie mam wiec aby "doladowac" Paypala uzywam karty kredytowej lub otrzymuje pieniadze za sprzedane rzeczy na Ebay.com. Podejrzewam ze mozna postapic tak rowniez w Niemczech czy W Szwecji. Otrymujac karte kredytowa z banku niemieckiego mozna wplacac z niej pieniadze na konto Paypal lub wplacic pewna sume na czekowe i pobierac stamtad w miare potrzeb. Problem w tym ze nie jestem pewna czy mozna przelac z konta w Polsce na swoje konto w Niemczech czy trzeba osobiscie tam pojechac. Karta jest o tyle wygodna ze po zaplaceniu rachunku mam znow pelny kredyt. Wiecej info o Ebay w Polsce: http://www.eony.pl
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay