macgreg2000

Śmiem podejrzewać że jest to ta sama osoba która miała konto macgreg2000 czy ktoś umie to udowodnić obecnie sprzedaje na ebayu iPhone 3GS 16GB NOWE, NIEUŻYWANE BEZ SIM-LOCK WHITE/BIA GWARANCJA Stan przedmiotu: Nowy Pozostało: 5d 18h (07-08-201016:45:56 CEST) Ilość: Error icon Dostępnych: 3 Cena: 1 170,00 zł Kup terazKup terazKup teraz Obserwuj ten przedmiot Obserwujesz na stronie Mój eBay Obserwujesz na stronie Mój eBay Wysyłka: 22,00 zł Przesyłka krajowa – priorytetowaZobacz więcej usług Zobacz zniżki kosztów wysyłki | Zobacz wszystkie szczegóływysyłki Informacje o czasie dostawy mogą być dostępne w opisie przedmiotu. Płatności: PayPal, Przelew | Sprawdź szczegółydotyczące płatności Zapłać w systemie PayPal, a obejmiemy Twój zakup pełną ochroną. Warunki Informacje o sprzedającym Nazwa użytkownika macistru ( Wynik opinii równy 0 ) Inne informacje o przedmiocie Numer przedmiotu: 270615685657 Lokalizacja przedmiotu: Łódź, łódzkie, Polska Wysyłka do: Polska Historia: Sprzedane: 1
Pokaż cały temat
23_reddog
Użytkownik
no to mamy problem. ja mam maile, smsy, dowód wpłaty, i numer telefonu! jutro idę do prokuratury zgłosić zawiadomienie o wyłudzenie.mam dużo znajomych prawników, Pani E** P****** i G****** M********** będą mieli duży problem. nie daruje
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay