macgreg2000

Śmiem podejrzewać że jest to ta sama osoba która miała konto macgreg2000 czy ktoś umie to udowodnić obecnie sprzedaje na ebayu iPhone 3GS 16GB NOWE, NIEUŻYWANE BEZ SIM-LOCK WHITE/BIA GWARANCJA Stan przedmiotu: Nowy Pozostało: 5d 18h (07-08-201016:45:56 CEST) Ilość: Error icon Dostępnych: 3 Cena: 1 170,00 zł Kup terazKup terazKup teraz Obserwuj ten przedmiot Obserwujesz na stronie Mój eBay Obserwujesz na stronie Mój eBay Wysyłka: 22,00 zł Przesyłka krajowa – priorytetowaZobacz więcej usług Zobacz zniżki kosztów wysyłki | Zobacz wszystkie szczegóływysyłki Informacje o czasie dostawy mogą być dostępne w opisie przedmiotu. Płatności: PayPal, Przelew | Sprawdź szczegółydotyczące płatności Zapłać w systemie PayPal, a obejmiemy Twój zakup pełną ochroną. Warunki Informacje o sprzedającym Nazwa użytkownika macistru ( Wynik opinii równy 0 ) Inne informacje o przedmiocie Numer przedmiotu: 270615685657 Lokalizacja przedmiotu: Łódź, łódzkie, Polska Wysyłka do: Polska Historia: Sprzedane: 1

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (6)

Odpowiedzi (6)

23_reddog
Użytkownik
no to mamy problem. ja mam maile, smsy, dowód wpłaty, i numer telefonu! jutro idę do prokuratury zgłosić zawiadomienie o wyłudzenie.mam dużo znajomych prawników, Pani E** P****** i G****** M********** będą mieli duży problem. nie daruje
zbierzcie grupe i zgloscie sprawe zbiorczo - moze to bedzie skuteczniejsze niz samodzielne zgloszenia...?
plussz10
Użytkownik
Dokladnie u tej kobiety kupilem tel...jeszcze 2 tygodnie temu mialem z nia kontakt i obiecywala mi przez 3 tygodnie dostarczenie telefonu osoboscie jak i przez kierowce miala byc w krakowie i przekazac mi ten tel ale nieststy nie dala rady od dwoch tygodni nie odbiera telefonu ja swoja sprawe zglosilem na policje pare tygodni temu u mnie narazie cisza.a u was sie cos dzieje? jakies postepy bo wiem ze nie jestesmy jedynymi pokrzywdzonymi.;/
znalazłam tą panią E** p****** ul. P********* **-*** Ł*** ,której wysłałam pieniądze za telefon na stronie małyDług.pl wygląda na to że osoba ta jest starą wyjadaczką na ebayu a my daliśmy się złapać używa za każdym razem wiadomo innego nikcu ,a czy policja poczyniła jakieś starania w odszukaniu tej pani? apropo na zumi jest to blok telefonu nie udało mi się namierzyć może komuś z was się poszczęści.
plussz10
Użytkownik
Witam ja rowniez zakupiłem miesiac temu iphona od pewnej Kobiety z łodzi i tak ciekawi mnie czy to ta sama osoba mogłbys mi napisac jakies dane do tej osoby? bo coraz czesciej zauwazam ze osoby z łodzi "sprzedaja" iphony ja swoja sprawe zglosiłem na policje...i czekam na efekty.
i co zrobisz w tej sytuacji? Pytam, bo ja też nie dostałam swojego iphone`a. Tylko, że od innego użytkownika.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay