licytowałem quada

nogaj1016
Użytkownik
witam wszystkich, mam problem ze sprzedającym i niewiem co zrobic bo quada którego wylicytowałem chyba najwidoczniej niechce sprzedac lub go niema.poprosiłem go o dokumenty tego quada i niestety niemoge sie doczekać twierdzi ze musi znalezc fax lub skaner,kontakt telefoniczny niemożliwy z powodu braku telefonu jak twierdzi okradziono mu dom chciałem mu przelac paypalem ale sie niezgodził stwierdził ze tylko przelew bankowy dowiedziałem sie ze juz dwa razy był licytowany ten przedmiot i za kazdym razem kupujacy rezygnowali,jeden mi napisał emailem ze ten quad nie jest jego własnością .porrdzie co z tym zrobić podaje numer przedmioty 170296792693
Pokaż cały temat
krętacz to po pierwsze, po drugie odpuść sobie bardzo, ale to bardzo mało wiarygodny sprzedawca. Jak chcesz go dobić to możesz mu negatywa wystawić, zwrotnego nie dostaniesz. A tak szczerze to ja osobiście bym wogule nie płacił tak bardzo ogromnej kasy na konto bankowe, nie masz żadnej gwarancji.eBay wogule nie pomoże. Niech szuka jelenia dalej. Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay