gdzie wpisać dane mojego konta do przelewu

euro_2012
Użytkownik
gdzie wpisać na trwałe dane mojego konta do przelewu, dla płatności krajowych i zagranicznych Dziękuję

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (2)

Odpowiedzi (2)

mkjk4kkmk
Użytkownik
Witaj Żeby to działało jak należy to musisz dodać tą informację w koncie ebay : jak już się zalogujesz to w ramce :Moje konto -kliknij preferencje -otworzy się strona -Preferencje na tej stronie odnajdź :Płatność od kupujących Pokaż Edytuj realizację transakcji i inne opcje płatności oferowane kupującym. i kliknij Pokaż po lewej stronie po rozwinięciu się zakładki znajdź :Użyj metody płatności Przelew Plus kliknij edytuj ,i zaloguj się ponownie ,otworzy się strona :Podaj/Edytuj informacje o swoim koncie bankowym I powypełniaj wszystko przed nr konta PL a nr konta wpisz jednym ciągiem bez spacji itd,w tym miejscu -Wiadomość dla kupującego możesz wpisać wszystkie dane do przelewu z zagranicy i zatwierdź. Możesz również dodać taką informację w wiadomości do kupującego w ramce :Widoki strony Mój eBay -kliknij Preferencje automatyzacji i na nowej stronie która się otworzy : Automatyczna wiadomość e-mail dla kupujących możesz edytować wszystkie powiadomienia . Powodzenia Pozdrawiam Jellyyys
przy wystawianiu aukcji, u dolu strony, jest okienko aby wpisac dodatkowe info odnosnie zaplaty. Jesli zachowasz ten format to nastepnym razem to bedzie juz wypelnione do czasu az zmienisz.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań