ebaj co z wami ?!

lenger14
Użytkownik
ogolnoswiatowy rynek online ! jest super ale dla kogo ? raczkujemy ! nie mozna wystawic przedmiotow ! opserwuje rynki zagraniczne znam pare osob ! jestesmy w ..... ze sie nie wyraze ! to jest kaszana tam ebaj hula a u nas ?! dwa tygodnie wstawiam towar ! dzis mi weszlo ale bez zdjec ! kto to kupi chyba slepy ! maze zrobicie cos z tym ? albo lepiej sie wycofac co ?! kaszana ! reklama ! bajera w tv jak to wchodzicie na nasz rynek i co ? to my znowu mamy tylko kupowac na innych rynkach a sprzedaz jest slepa ?! narazie to bezsens ! chyba macie ludzi odpowiednich od programu wiec do roboty a nie hałtura ! wescie sie do dzialania ! anie sciemy ! ok ! czekamy ajak czytam to nie jestem pierwszy ani pewnie ostatni ! narazie to jest dno ! pewnie i tak tego nikt nie czyta z ebay bo jestescie nastawieni na to ze tamte rynki nas beda nadal zasypywac bublami a my jak psy sie rzucimy ! ale czasy sie zmieniaja i my tez juz zyjemy inaczej , nie tylko kupowac kupowac i kupowac ! tez mamy cos do sprzedania ! utworzyliscie jednostronny pchli targ oni sprzedaja a my mamy tylko kupowac ! bo sprzedac sie nieda ! super balagam ! hitem waszym w polsce jak narazie jest sprzedaz rodzajow drinkow w ofercie buty meskie sportowe ! czyli co ? walnij drina i dalej na bosaka ?! czy poco ci buty jak pijesz ?! nie jestem jedyny ! poukladajcie sie ! a moze ktos mi odpowie kiedys ? pozdrawiam wszystkich ktorzy maja takie odczucia jak ja !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pokaż cały temat
guru8000
Użytkownik
Dzieki za pozdrowienia. Mysle, ze masz racje.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay