eKARTA w PAYPAL - TAK, w eBAY -NIE

Witam mam zapewne banalny problem ale nie dla mnie Dostalem juz eKARTE z mbanku W PAYPAL bez zadnego problemu poszla autoryzacja, natomiast nie przyjmuje mi jej w eBAY, wyskakuje mi tylko ;zaloz konto sprzedajacego; - jak ja chce kupywac a nie sprzedawac ;-) w czym tkwi problem ???????????
Pokaż cały temat
brylskim
Użytkownik
Założyłem konto sprzedającego i nic nie pomogło, gdy próbuje licytować pojawia się napis To help protect your eBay account, we limit the amount of items that can be bought or sold by a single account at one time. You can increase the activity limits on your account by taking one or more of the following actions: Verify using a Credit Card Process is immediate and your card will not be charged.Important: only available for Visa Credit and Mastercard. To dziwne, ale na niektórych aukcjach mogę licytować a na innych nie. Podczas weryfikacji mojego kąta na PayPal z mojej karty zostało pobrane 6,50zł a pużniej jeszcze 2zł być może podczas próby z ebay.pl ale nadal są problemy z składaniem ofert. Niech ktoś pomoże, ponieważ już tracę nadzieję.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań