brak konta i kontaktu ze sprzedajacym po roku pozew !!!!

szemeta
Użytkownik
Witam w zeszlym roku na ebay.de wygralam licytacje ne zele kolorowe do paznokci po wygranej aukcji dostalam od sprzedwacy nieprawidlowy numer konta probowalam 3 razy przeslac pieniadze nie stety za kazdym razem tranzakcja byla anulowana dzwonilam do odoby sprzedajacej nie stety za kazdym razem bez pozytywnego wyniku odczekalam spory czas i wyslalam skarge do ebay mailem opisujaca cala sytulacje wraz z rezygnacja zakupu podoktow z aukcji maja przeslalam rowniez do sprzedajacej oraz wstawilam jej negatyw "oszustka zadnego kontaktu prawidlowego konta " w numerze lub adresie konta nie moglam sie pomylic poniewasz wydrukowalam go u zmaila potwierdzajacego zakup nadeslanego od niej po jakims czasie otrzymalam emaila z innym kontem od niej ale juz nie podejmowalam zadnych dzialan odnosnie wplaty i zakupu poniewaz wczesniej zglosilam oficjalna rezygnacje i zazalenie. Minol prawie rok od zaistnialej sytulacji a ja poczta przez adwokata otrzymalam od niej pismo ze to co napisalam do ebay nie jest prawdo i to ona poniosla koszty zwiazane z kontaktem ze mna (wyslala tylko 2 maile z 1 nie prawidlowym kontem i potem z innym) i zada odemnie 15 tysiecy euro odszkodowania poniewaz stwierdzila ze przez muj negatyw stracila klijetow i na sprzedazy plus oplate kosztow za adwokata prawie 800 euro dzwonilam do banku nie stety wydruku proby wplaty raczej nie beda mieli w systemie poniewaz pieniadze nie zostaly nadane wyslanych emaili do ebey tez nie posiadam jedynie moge zadac wydrukow rozmow od swojego operatora z tego okresu i udowodnic ze dzwonilam do niej. Czuje sie oszukana poniewaz baba zawarla ze mna umowe ktorej nie dotrzymala i po prawie roku oskarza mnie ze zrujnowalam jej interes i ja obrazilam co mam zrobic ???????????????????????????????????
Pokaż cały temat
nie wiem na jakim etapie jeseś, jeśli już poważnym, radzę wynająć adwokata w Niemczech.poz.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań