Zakupy za granicą

Witam i pytam :) Chcę sobie kopić przedmiot wystawiony na aukcji w UK wpisuję kwotę kilkam dalej, potwierdzam zakup i przenosi mnie do strony, w której muszę potwierdzić swoją tożsamość kartą visa lub master. Posiadam kartę visa classic (BPH), którą PayPal mi zaakceptował i przeszedłem cały ich proces weryfikacyjny. Jednak w tym przypadku dla eBaya moja karta nie pasi ;[ Co mam z tym fantem zrobić? ---------------------- Ta strona z weryfikacją wygląda tak: To help protect your eBay account, we limit the amount of items that can be bought or sold by a single account at one time. You can increase the activity limits on your account by taking one or more of the following actions: Verify using a Credit Card Process is immediate and your card will not be charged.Important: only available for Visa Credit and Mastercard.
Pokaż cały temat
piotrwu
Użytkownik
Mam dokładnie ten sam problem!!! Nie rozumiem, dlaczego skoro akceptowane są różne formy płatności, to weryfikacja następuje tylko przez karte kredytową! Pomijając już ewidentnego bubla w oprogramowaniu polegającego na wyświetlaniu się w rzekomo polskojęzycznej wersji e-Bay komunikatów języku angielskim. Oczywiście po podaniu numeru karty (zaakceptowanej przez Pay Pal) system wyświetla biały, pusty ekran...
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay