Xbox 360 Premium Kupno od Niemca pomocy !! Dopiero zaczynam !

Witam! Mam pytanie zamówiłem od niemca przedmiot z licytacji znaczy wygrałem licytacje i wysłałem mu o udostepnienie płatnosci i podał mi wszystkie dane ale nie umiem niemieckiego moze mi ktos to przetłumaczyc ?? byłbym bardzo zobowiązany jak ktos mi pomoże aukcje przedmiotu wygrałem 5 dni temu sprzedawca 2 dni temu skontaktował sie ze mną oto treść co mi odpisał : Sehr geehrter /e Herr / Frau Moje imie i nazwisko ... bitte überweisen Sie den Rechnungsbetrag von Artikel Versand Gesamt 331,00 Euro + 9,90 Euro = 340,90 Euro mit folgenden Angaben : Rechnungs Nr. 7032 / 200030733131 auf unser Konto I.N.S. LTD Nationalbank Essen BLZ 36020030 Kto.Nr. 1421557 Bei Ueberweisung aus dem Ausland zusätzlich angeben : Bic NBAGDE3E DE 28360200300001421557 Der Versand erfolgt nach dem Geldeingang. Überprüfen Sie Ihre unten angegebene Versandadresse, damit der Artikel auch richtig geliefert werden kann . Fehllieferungen gehen zu Ihren Lasten Moje dane ... tylko w adresie zamiast ś jest ? na środku Wir wünschen Ihnen viel Spaß und Freude mit dem Erworbenen Artikel. Mit freundlichen Grüßen Ihr I.N.S Team Im Moment durch die große Nachfrage bestimmt (Weihnachtsgeschäft) benötigen wir 14 Arbeitstage nach Geldeingang Wir hoffen auf Ihr Verständnis, wenn nicht bitte stornieren Jak ktoś moze niech mi pomoże podaje link do aukcji moze ktos pomoze w rozwiązaniu problemu : http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=010&item=200030733131&rd=1&sspagename=STRK%3AMEWN%3A... i czym najtaniej wpłacic i czy ten koles mnie nie oszuka prosze o pomoc ! Jutro chce wpłacic i juz dostac tego xboxa360 premium ! Pozdrawiam ! I czekam na odpowiedz i pomoc ! i czy dojdzie przesyłka jak na zamiast ś jest ? Sadze ze konsola jest w PALU ,bo niemcy to PAL czy ktos kupował cos od tego sprzedawcy ?
Pokaż cały temat
czesc! moge Ci to przetumaczyc mieszkam w niemczech wiec nie bedzie problemu :) Sehr geehrter /e Herr / Frau Moje imie i nazwisko ... bitte überweisen Sie den Rechnungsbetrag vor prosze skierowac pieniadze na wskazane konto Artikel Versand Gesamt 331,00 Euro + 9,90 Euro = 340,90 Euro wszystko razem z kosztem przesylki mit folgenden Angaben : Rechnungs Nr. 7032 / 200030733131 numer rachunku auf unser Konto na to konto I.N.S. LTD Nationalbank Essen BLZ 36020030 bank leit zahl Kto.Nr. 1421557 nr konta Bei Ueberweisung aus dem Ausland zusätzlich a graniangeben :dla przkazow kierowanych z zagranicy specialny kod De Bic NBAGDE3E DE 28360200300001421557 Der Versand erfolgt nach dem Geldeingang. paczka zostanie wyslana po zatwierdzeniu wplaty. Überprüfen Sie Ihre unten angegebene Versandadresse, musisz nadole na przekazie napisac swoje dane i numer rachunku(masz podany u gory) damit der Artikel auch richtig geliefert werden kann . zeby dokladnie wiedzial za co zostaly przekazane pieniadze Fehllieferungen gehen zu Ihren Lasten Moje dane ... tylko w adresie zamiast ś jest ? na środku Wir wünschen Ihnen viel Spaß und Freude mit dem Erworbenen Artikel. zyczymy panu milej zabawy i zadowolenia z zakupionego towaru Mit freundlichen Grüßen Ihr I.N.S Team z pozdrowieniami........ Im Moment durch die große Nachfrage bestimmt (Weihnachtsgeschäft) benötigen wir 14 Arbeitstage nach Geldeingang masz 14 dni na przeslanie przekazu Wir hoffen auf Ihr Verständnis, wenn nicht bitte stornieren jesli zrezygnowales z zakupu wykasuj sie i poinformuj sprzedajacego Ps. jak bedziesz mial problemy z dogadanie sie to daj znac moge zadzwonic do sprzedajacego i dowiedziec sie wiecej .Pozdrawiam
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań