Wysyłka "na cały świat"

jacirg
Użytkownik
Jak skorzystać z tej opcji przy wystawianiu przedmiotu do sprzedaży? Może ktoś z zaawansowanych pomoże? Dzięki. Pozdrawiam.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (7)

Odpowiedzi (7)

jacirg
Użytkownik
Dzięki "lukweg"! Niestety tą drogą nie doszedłem. Utknąłem na „Popraw” (nie znalazłem na tej stronie), ale dziękuję za naprowadzenie na opcję „Pokaż/Ukryj opcje”. ). Doszedłem inną drogą a mianowicie (może komuś się to przyda): Mój eBay -> Sprzedaj -> … -> "Sprzedaj: Utwórz Aukcję" (i na tej stronie w jej górnej części kliknąć „Pokaż/Ukryj opcje” -> wybrać z lewej „Wysyłka” -> wybrać z prawej „3 usługi wysyłki na terenie kraju i 3 usługi wysyłki za granicę” -> Zapisz) wówczas w części "Wysyłka" na tejże stronie pojawi się dodatkowa opcja wysyłki za granicę. Raz jeszcze dziękuję za pomoc. Pozdrawiam. Jacek
lukweg
Użytkownik
ebay.pl -> Mój eBay -> Sprzedawanie -> Popraw -> Wysyłka -> kliknij w ten znak zapytania -> Pokaż/ukryj opcje -> Wysyłka ->
jacirg
Użytkownik
Niestety! Na mojej stronie "Sprzedaj: Utwórz aukcję" nie ma takiej możliwości! Dziwne. 😞 . Tamże w części "Wysyłka" nie ma żadnego wyboru. Jest jedynie opcja "Wysyłka na terenie kraju". "Cały świat" mogę ustawić dopiero po wystawieniu aukcji w opcji "Popraw przedmiot". To bardzo uciążliwe! Może ta opcja powiązana jest ze stopniem zaawansowania na eBay-u, ale nigdzie nie mogę natrafić na taką informację.
u mnie mozna przy wystawianiu... Popatrz dobrze u dolu strony: wysylka do Polska, caly swiat, kraje ...
jacirg
Użytkownik
...cha ... gdyby można było! ... niestety nie ma takiego wyboru 😞 .... można to zrobić dopiero po wystawieniu aukcji pod opcją "Popraw przedmiot", ale to bardzo uciążliwe. Jest jakieś lekarstwo na to?!
jacirg
Użytkownik
...cha ... gdyby można było! ... niestety nie ma takiego wyboru 😞 .... można to zrobić dopiero pod opcją "Popraw przedmiot", ale to bardzo uciążliwe. Jest jakieś lekarstwo na to?!
forumyabe
Użytkownik
przy wystawiwniu aukcji masz ikone: gdzie wysylasz. Zaznacz: caly swiat.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań