Wystawianie - blokuję się!

agnusek
Użytkownik
Od wczorajszego wieczoru nie mogę wystawiać! Wystawianie nie działa z żadnego poziomu, ani Sprzedaj, Sprzedaj podobny itd. Strona owszem otworzy się, ale po chwili przestaje odpowiadać (dziwne zachodzące na siebie okienka pod koniec strony zasłaniające przyciski) i system każe wysyłać raport o błędzie. Jeśli ktoś wie, o co może chodzić, to bedę wdzięczna za wszelką pomoc:-) Typ przeglądarki: IE. Pozdrawiam ds

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (3)

Odpowiedzi (3)

agnusek
Użytkownik
Bardzo dziękuję za pomoc. Zrobiłam, jak w podpowiedzi z małym wyjątkiem - pożegnałam się ostatecznie z IE!!! Wdzięczna ds
Nie jestem komputerowym guru ale to bym zrobil: Wyczysc pliki internetowe, ciasteczka, przeprowadz defragmentation, przeszukaj programem antywirusowym nastepnie wylacz i wlacz komputer. Jesli nie pomoze: wylacz wszystkie programy startujace podczas startu (wystukaj: "msconfig" w okienku komend) w ostatecznosci ponownie zainstaluj IE
agnusek
Użytkownik
Ilustracja graficzna do problemu sygnalizowanego w moim iście: http://i63.photobucket.com/albums/h159/agnusek/brakodpowiedzi.jpg Z góry dziekuję za pomoc! ds
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań