Witam!!! Oszust "euroshopgsm"

janusz600
Użytkownik
Wygrałem od pani "euroshopgsm" telefon k700i kase 540zl przelalem na podane konto ktore mi przeslala w emeilu a telefonu nie widze ani zadnego kontaktu pisalem juz hyba 4 meile na ani 1 nie odpisala!! co bym mogl zrobic isc z tym na policje???? zeby odzyskac pieniadze??? prosze doradźcie mi co mam zrobic!!!!
Pokaż cały temat
paptrycja
Użytkownik
koniecznie zglos na policje, pewnie niewiele z tego bedzie ale probowac mozna. Sprawdz sobie dane rejestracyjne osoby od ktorej kupowales (1. Przejdź do witryny www.ebay.com 2. Kliknij na łącze "Advanced Search" w prawym górnym rogu dowolnej strony witryny eBay. 3. W kolumnie Search po lewej stronie kliknij łącze "Find Contact Information" 4. W polu "Enter User ID of member" wpisz nazwę użytkownika, którego danych kontaktowych szukasz. W polu poniżej numer aukcji/przedmiotu, następnie klikni Search. Tutaj pojawi się informacja z prośbą o zalogowanie. Następnie ukaże się strona "Request complete" co oznacza, że żądane dane osobowe, zostały wysłane na adres mailowy.) idz na policje z wydrukami aukcji wygranej i korespondencji mailowej z ta osoba. poczytaj sobie paragraf dotyczacy tego typu przestepstwa: http://paragraf415.republika.pl/ a szkodliwosc spoleczna zaczyna sie od 250 PLN. pozdrawiam i powodzenia 🙂
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań