STARY PROBLEM Z PayPal-em

kroppo_pl
Użytkownik
Parę dni temu był juz ten wątek, ale nie znalazłem w nim odpowiedzi. Chce załatwic zapłatę cudownym systemem PayPal, to moja pierwsza transakcja, ale: znany wam pewnie komunikat : "Transaction Cancelled -------------------------------------------------------------------------------- This function is temporarily unavailable. Please try your payment again later by returning to eBay and clicking the My eay button." Trnasakcja skończona pred 3 dniami, mozliwości załaty zablokowane. Dzis na kótko pojawił sie komunikat, że im przykro, a mozliwośc płacenia pojawi się po 1AM PDT (jaki to termin - nei mam pojęcia). Czy sytuacja taka często się powtarza? Jesli tak, to czy trwa długo? Jesli nie, to może wina lezy po mojej stronie? Pomózcie, bo sprawa dręczy moja wirygodnośc przed kontrahentem kropa
Pokaż cały temat
Nie wiem jak się rejestrowałeś, ale u mnie działa wszystko OK. Może dlatego, że już jakiś czas temu jak chciałem sprzedać skrzypce (dość drogie) zapisałem się na ebay.com (jeszcze nie było w planach założenia ebay w naszym pięknym kraju). Ostatnio zakupiłem nawet lampy do P306 i sprzedający wysłał mi mailem fakturkę. Zapłaciłem przez PayPal, a po tygodniu towar miałem w domu. Może dobrze byłoby założyć sobie konto na ebay.com. Przecież spokojnie można się na nie dostać z polskiej witryny.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań