Jak wystawić opcję kup teraz

Witam Powiedzcie mi jak na ebayu mam wystawić przedmiot z opcją kup teraz .To dla mnie szok, przeglądam wszystkie możliwości i nic ,juz myślałem ,że sie nie da a tu.....ludzie mają powystawiane z taką opcją .Co to jest??... to są VIPY ci co wystawiają z taka opcją ??? Dajcie jakieś namiary bo zkończę z ebayem i już nigdy nie usłyszycie mojego biadolenia.
Pokaż cały temat
adk.tvp
Użytkownik
Witaj Taką odpowiedź otrzymałem po zadaniu podobnego pytania administracji ebay; Z opcji "Kup Teraz" można skorzystać po uzyskaniu pięciu pozytywnych opinii. Jeżeli chce Pan/i sprzedać swój przedmiot szybko i za określoną przez siebie cenę, należy podać w formularzu sprzedaży cenę Kup Teraz. To stała cena, za jaką zgadza się Pan/i sprzedać przedmiot od razu bez licytacji. Aby dotrzeć do formularza sprzedaży trzeba wykonać następujące kroki: 1. Kliknąć zakładkę "Sprzedaj" znajdującą się na górze strony. 2. Następnie kliknąć na przycisk "Opisz przedmiot". 3. Wypełnić formularz sprzedaży oraz wpisać określoną cenę w polu "Kup Teraz", a następnie kliknąć "Zatwierdź" 4. Ukaże się strona z opisem Pana/i przedmiotu i będzie mógł/mogła Pan/iwprowadzić ewentualne poprawki. Następnie proszę kliknąć na przycisk "Zatwierdź aukcję". Od tej chwili będzie Pan mógł łatwo dotrzeć do informacji o przebiegu aukcji przechodząc do strony "Mój eBay" "Sprzedawanie" Opcja "Kup Teraz" zniknie w momencie złożenia pierwszej oferty jak również w momencie złożenia oferty na cenę wywoławczą. Pozdrawiam adk.tvp
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań