Jak wystawić opcję kup teraz

Witam Powiedzcie mi jak na ebayu mam wystawić przedmiot z opcją kup teraz .To dla mnie szok, przeglądam wszystkie możliwości i nic ,juz myślałem ,że sie nie da a tu.....ludzie mają powystawiane z taką opcją .Co to jest??... to są VIPY ci co wystawiają z taka opcją ??? Dajcie jakieś namiary bo zkończę z ebayem i już nigdy nie usłyszycie mojego biadolenia.

Zaakceptowane rozwiązania (0)

Odpowiedzi (4)

Odpowiedzi (4)

adk.tvp
Użytkownik
Witaj Taką odpowiedź otrzymałem po zadaniu podobnego pytania administracji ebay; Z opcji "Kup Teraz" można skorzystać po uzyskaniu pięciu pozytywnych opinii. Jeżeli chce Pan/i sprzedać swój przedmiot szybko i za określoną przez siebie cenę, należy podać w formularzu sprzedaży cenę Kup Teraz. To stała cena, za jaką zgadza się Pan/i sprzedać przedmiot od razu bez licytacji. Aby dotrzeć do formularza sprzedaży trzeba wykonać następujące kroki: 1. Kliknąć zakładkę "Sprzedaj" znajdującą się na górze strony. 2. Następnie kliknąć na przycisk "Opisz przedmiot". 3. Wypełnić formularz sprzedaży oraz wpisać określoną cenę w polu "Kup Teraz", a następnie kliknąć "Zatwierdź" 4. Ukaże się strona z opisem Pana/i przedmiotu i będzie mógł/mogła Pan/iwprowadzić ewentualne poprawki. Następnie proszę kliknąć na przycisk "Zatwierdź aukcję". Od tej chwili będzie Pan mógł łatwo dotrzeć do informacji o przebiegu aukcji przechodząc do strony "Mój eBay" "Sprzedawanie" Opcja "Kup Teraz" zniknie w momencie złożenia pierwszej oferty jak również w momencie złożenia oferty na cenę wywoławczą. Pozdrawiam adk.tvp
No dzieki wam .Jeszcze dużo wody upłynie zanim ebay wprowadzi jakieś konkretne zasady w serwisie. Nic tylko muszę czekać ,na następne komentarze ....
musisz mieć min. 5 pozytywnych komentarzy
valleks
Użytkownik
Nie jestem pewny, ale słyszałem, że trzeba miec jakąś odpowiednią ilość pozytywów, zanim pojawi się dostepna ta opcja do ustawienia. Nie jestem tego pewien, ale trzeba się przekonać samemu.
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay
Posty z największą liczbą podziękowań