Pytanie o własciciela konta ebay i paypal?

zosias
Użytkownik
Witam. Założyłam konto na ebay na swoje nazwisko. Czy jest możliwość płacenia za przedmioty z konta paypal kogoś innego? przyjmijmy, że: ja wylicytowałam przedmiot, ale zapłacić za niego chce mój chłopak, ze swojego konta paypal. Czy będzie jakiś problem, że dane są inne? Przepraszam jeśli pytanie jest głupie, ale zaczynam i jestem zielona, a odpowiedzi nie znalazłam...
Pokaż cały temat
wlodka
Użytkownik
Wczoraj uzyskalam taką odpowiedź z paypal.pl na pytanie jak w temacie. Cytuję " Dziękujemy za skontaktowanie się z firmą PayPal. Pani xxx, jak najbardziej może Pani przyjąć taką płatność; konta PayPal i eBay to dwa oddzielne konta, które nie muszą być zarejestrowane na to samo nazwisko. Proszę pamiętać, iż oczekujemy od Pani wysłania przedmiotu na adres podany Pani przez PayPal, a nie przez eBay". I jeszcze drugi fragment "Pani xxx, wysyłając przedmiot na adres podany przez PayPal wysyła go Pani właśnie na adres osoby, która za niego zapłaciła. W przypadku otwarcia sporu przeciwko Pani, będziemy weryfikować dostarczenie przedmiotu na ten właśnie adres. Wysyłając przedmiot na inny adres, robi to Pani na własne ryzyko."
Zadaj pytanie innym użytkownikom eBay